ust

29 Kasım 2012 Perşembe

Barbie Parti Temizliği

Barbie Parti Temizliği ; Merhaba kızlar,hafta sonu evde büyük bir parti verecek olan barbi ev temizleme işlemine girişti. Her yerin temiz ve düzenli olmasını istiyor, arkadaşlarına karşı mahcup olmak istemiyor sizden ona ev temizliğinde yardım etmeniz ve parti için evi süslemenizi istiyor. Kızlar partiyi sever, okul partileri en unutulmaz partilerdir. Barbie prenseslerin düzenlediği harika ev partilerine bayılıyor. bugün bu iş için kızlar hadi partiye hazırlanma zamanı. Oyun yüklendikten sonra, fare yardımı ile sizden istenen davranışları doğru yapın. Her bölümde için farklı odasını temizliyor, eşyaları yerlerine koyuyorsunuz. süreli oyunda başarılar arkadaşlar. Aşamalı oyunumuzda hata yapmayın. Yanlışlar sizden eksi puan olarak döner. Yeni güncel barbie oyunları ile görüşmek üzere bol şanlar kızlar. İyi oyunlar.

13 Kasım 2012 Salı

Süper Ramazan Bulmacası

Süper Ramazan Bulmacası Barbide yeniden bir dini oyun ile beraberiz kızlar, barbiyi ne kadar çok seviyorsak, dini oyunları da çok seven bir çocuklarız. Yeni dini oyunumuzda bu sefer ramazan ayı ile ilgili, dini kelimelerden oluşan güzel bir bulmaca oyunu. Barbie oyunu kızlara soruyor ne kadar kelime çöze bilirsiniz, hadi koşun bakalım bulmaca oyunu oynayın. Karışık harflerin içinden kelimeleri bulun, fare ile harfleri tıklayın. Çok kolay basit bir süper bulmaca oyunu oyna. Anneler ve babalar kızlar ve erkeklerle güzel dini oyunu oynayın bilgileri büyüsün. İyi eğlenceler... http://goo.gl/LBcko

Beyaz Saray Kızı

Beyaz saray kızı ile özgürlük günü kutlamalarına katılmaya hazırsan hadi gel bize katıl. Yeni giydirme oyunu yüklendikten sonra play deyin. Oyun ekranına gelen beyaz saray bahçesinde kızı giydirelim. Şık güzel kız özgürlüğün simgesi olsun. İyi oyunlar çocuklar. barbieoyna.gen.tr en iyi kız sitesidir.

Su Güzeli Giydir

Su Güzeli Giydir Su Güzeli Giydir Muhteşem denizkızı kıyafetler içine bu güzel kızı giydir! O denizlerin büyüleyici su yaratıklarından olmak için, sizden yardım istiyor. Su güzeline yardım etmek için, yaratıcılığını kullan, güzel renkleri, ve aksesuarlar seçeneklerin çok geniş. Güzel kızı giydirme oyunda bol şanlar kızlar. Su gezeli giydirme oyunları oyna. http://bit.ly/Yo2V7B

Kız Gangnam Style

Kız Gangnam Style ; Yeni kız giydirme oyunu ile merhaba çocuklar. Eğlenceli şarkısı ile dünyayı ayağa kaldıran psv kızlarında giyim stiline örnek oldu. Barbie oyunları süper kız stil oyunlarının tek gerçek adresi oldu. Şarkı ve dans için hadi oyunu oynamaya. Bol şanlar kızlar. Kız Gangnam Style

12 Kasım 2012 Pazartesi

Mavi Külkedisi Boyama

Mavi Külkedisi Boyama ; Merhaba çocuklar, harika bir masal kahramanı sizler ile barbi de. Adından da anlaşıldığı gibi küllerin arasında yaşam süren prensesi boyamak için hazırlan. evet bu yeni disney boyama oyunu ile en güzel prensesi boyaya bileceksin. biz mavi bir külkedisi boyama adı verdik sizde boyadığınız prenses başa bir renk vere bilirsiniz. Barbie oyunları en güzel boyamaları sunar. İyi eğlenceler kızlar.

Sörfçü Köpek Boyama

Sörfçü Köpek Boyama ; Yeni boyama oyunu ile barbie oyununda çocukları mutlu etmek bizim görevimiz. sevimli şirin köpeğimiz sıcak güzel havada göl üzerinde sörf yapmak istiyor sizde köpekle birlikte sörf yapın. Yeni boyama oyunlarında görüşmek dileği ile bol şanslar.

Şirin Barbie Yapboz 3

Kız çocuklarının en çok sevdiği Barbie oyunları ve oyuncakları dünyada en çok satan iyi pazarlanmış bir üründür. Bir ev de annenin kızana kağıttan tasarladığı bir bebekken şimdi dünyanın her yerinde tanınan bilinen Barbie'ye gün geçtikçe ilgi daha da artmıştır. Oyunlar, bebekler ve kıyafetleri her çocuğun dolabın da yer alıyor. Zengin ve yoksul çocukların belki tek ortak yönleri Barbie kızını tanımalarıdır. Bir şekilde oyun yada oyuncakları ile karşılaşmışlar ortak bir payda da buluşmuş olmalarıdır. Şirin Barbie Yapboz oyununun son serisidir. Diğerlerinden pek farkı olmasa da adı barbie olunca oyuna kayıtsız kalınmayacaktır. Kız çocukların sevgilisi barbie oyun dünyasının da sevgilisi olmaya devam edecektir. İyi oyunlar dileriz. Şirin Barbie 3.

Barbie At Binmeye gidiyor

Barbie binicilik sporunu seviyor. Birkaç at alıyor bu biri ile gezintiye çıkacak. Atları binmeyi çok seviyor. bugün sizden ona küçük bir yardım etmeniz gerekiyor. En güzel şapka ve uygun kıyafetleri seçin. Güzel güneşli havada atı ile gezintiye çıka bilmesi için bir at seçin. İyi oyunlar arkadaşlar. Yeni barbie oyunları ile görüşmek üzere bol şanslar.